Gratis Verzenden Boven € 35
Cruelty Free
Kado bij je Bestelling
Persoonlijke Service

Overige merken

Aztec Secret Indian Healing Clay Deep Pore Cleansing – Bentonite Klei – 1 Pond

€19,00
023
0727616171169
1-2 dagen

Product omschrijving

Beschrijving

Aztec Secret Indian Healing Clay

Indiaanse helende klei wordt al eeuwenlang gebruikt als ingredient in maskers om de huid mooier en frisser te maken. Meng gelijke delen appel cider azijn of Manuka honing met de groene klei in poedervorm en maak een pasta. Breng dat met een kwast aan op je gezicht en laat het een half uur zitten of tot het helemaal opgedroogd is. Was het eraf met lauwwarm water en hydrateer met je favoriete gezichtsproducten.

Cleopatra’s gezichtsmasker

Cleopatra gebruikte 1800 jaar geleden al klei uit de rivier de Nijl en uit de Arabische woestijn. Het was een vast onderdeel van haar beautyritueel. De romeinen gebruikten 4000 jaar geleden klei als voornaamste ingredient van de lichaamspacks en gezichtsmaskers in hun salons en spas. Vandaag de dag wordt klei ook nog steeds gebruikt om het vuil uit de porien te trekken en als veilig alternatief voor het uitreinigen van porien. Klei zuivert de huid en verfijnt de porien.

Een zuiverende gezondheidsboost voor je huid

De zuid Franse priester Kneipp gebruikte klei dagelijks in zijn praktijk. Andere beroemde naturopaten en homeopaten zoals Kuhn hebben meegeholpen om klei weer op de kaart te zetten met hun remedies tegen artritis en diverse huidaandoeningen zoals acne en rosacea.

‘s Werelds krachtigste gezichtsbehandeling voor thuis combineert klei met appelciderazijn.

De geschiedenis van klei, en dan in het bijzonder Bentoniet klei, is goed gedocumenteerd. Het boek Our Earth Our Cure door Raymond Dexteit en vertaald door Michel Abehsera is een echte aanrader!

Aztec secret Indian Healing Clay is Bentoniet klei uit Death Valley, Californie. Het wordt daar zongedroogd gedurende zes maanden in temperaturen tot 56 graden Celcius.

De klei kan als gezichtsbehandeling voor acne gebruikt worden maar ook als body wrap, kleibad, voetenbad, behandeling van pijnlijke en gezwollen knieen en insectenbeten.

Geniet van de gezondheids- en schoonheidsboost die je van Aztec Secret Bentoniet Klei krijgt!

Bestel hierboven het Aztec Secret Indian Healing Clay Deep Pore Cleansing met Bentonite Klei nu en ervaar het zelf.

Product reviews (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen