Gratis Verzenden Boven € 35
Cruelty Free
Kado bij je Bestelling
Persoonlijke Service

Luka Cosmetics

Marker Eye Liner by Luka Cosmetics

€24,00
1-2 dagen

Product omschrijving

Beschrijving

Deze eyeliner heeft een sexy liquid liner look met het gemak van een pen. Het vilten penseeltje creeert een dunne lijn voor een verleidelijke oogopslag, en kan ook dikker worden aangebracht voor een sultry cat-eye. De marker liner is door Luka oprichtster Katherine Lugo zo vormgegeven, dat je zelfs met 2 linker handen een mooie resultaat behaalt. En dat is een genot want eyeliner perfect aanbrengen is al moeilijk genoeg, zelfs voor de professionals onder ons! Je krijgt die verrassend perfecte lijn, elke keer weer. Neem Jet-Black voor een klassieke eyeliner look, of Dark Brown voor een softe, romantische uitstraling.

Specs:

-Op natuurlijke wijze gepigmenteerd, dus meer kleur, minder irritatie

-Waterproof, en waterresistent. Tranendal of duik in het zwembad? Geen probleem! Haal hem eraf met biologosche kokosolie of een makeup remover op oliebasis (eventueel 2-fasen).

-Long Wearing; blijft de hele dag zitten, ook als die dag tot 3 uur ‘s ochtends duurt.

-Transfer Resistant: verschuift en vervaagt niet.

How to Use:

Leg de zijkant van de marker tip langs je wimperrand en maak een serie van kleine streepjes waar je de liner wilt hebben. Je kunt hem langs de wimperrand trekken voor een dunne lijn, of invullen voor een dikkere, meer dramatische lijn. Start in het midden van je oog, en teken richting buitenste ooghoek. Vul met lichte streep-bewegingen het afgebakende gebied in zodat de streepjes allemaal aan elkaar worden verbonden, en kleur alles in onder de streep en boven de wimperrand. Wij van het FreshWater Team zetten dan ook nog kleine stipjes op het bovenste ooglid tussen de wimpers, zodat je geen huid meer ziet. Mascara erop en boom! Holland’s Next Top Model!

Ingredienten:

Water/Aqua/Eau, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Dimethicone, Hyaluronic Acid, PEG-15 Hydroxystearate, Phenoxyethanol. (+/-): Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Product reviews (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen