Gratis Verzenden Boven € 35
Cruelty Free
Kado bij je Bestelling
Persoonlijke Service

Baby Quasar

Quasar Pure Rayz Collageenlamp Wrinkle Reducing Therapy Tegen Rimpels

€349,00 €199,00
050
0091037461407
Op voorraad (94)
1-2 dagen

Product omschrijving

Met rood licht op vier golflengtes (630, 660, 700 en 850 nanometer) en de meest krachtige LED lampjes zoals hier wordt bewezen, is dit is de beste collageenlamp ter wereld. Hij steekt met kop en schouders boven andere collageenlampen uit, en wij zijn dan ook volledig overtuigd dat je er prachtige resultaten mee zult bereiken. Of je geld terug!

Quasar Pure Rayz wordt aangeraden en gebruikt door schoonheidsspecialisten, visagisten, dermatologen, artsen en beautybloggers, want hij maakt de huid:

  • Gezonder en stralender (en dat leidt gegarandeerd tot complimenten).
  • Egaler: meer collageen betekent minder oneffenheden, een egalere teint.
  • Gladder: collageen en elastine zorgen voor een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, zoals bewezen door NASA.
  • Jeugdiger: het verschil tussen een jonge huid en een oudere huid is de hoeveelheid collageen en elastine - hoe meer je van deze bouwstoffen toevoegt aan je huid, hoe jonger je uitstraling is.
  • Aantrekkelijker: het is bewezen dat de huid bij regelmatig gebruik van de Quasar collageenlamp soepeler en mooier wordt. Dat voel je en dat zie je!

Zie hieronder ook de videos met uigebreide demonstraties van de Baby Quasar lampen.

Profiteer nu van deze unieke, tijdelijke aanbieding:

- 90 dagen vrijblijvend op proef - Niet tevreden? Je geld terug.
- 5 jaar fabrieksgarantie.
- Geen verzendkosten.
- Kado bij je bestelling.

Resultaten van Quasar Pure Rayz, een combinatie van rood, amber rood en infra rood licht:

- Vermindert lijntjes, rimpels en littekens in 6-8 weken;
- Vermindert pigmentvlekjes en ouderdomsvlekjes in 2-4 weken;
- Huid ziet er al na 1 x gebruik soepeler, jonger en egaler uit ('geplumpt', aldus Monique van Beautyjournaal).
- Gedurende de 8 weekse startperiode wordt het resultaat steeds beter zichtbaar;
- De huid wordt gezonder door een betere doorbloeding en vormt een betere barriere tegen schadelijke invloeden van buitenaf;
- Klinisch bewezen resultaat (klinische studies op aanvraag beschikbaar via info@freshwatervalley.com);
- Aangeraden en gebruikt door schoonheidsspecialisten, visagisten, dermatologen, artsen, beautybloggers (o.a. Huda Kattan), beautyjournalisten (o.a. Monique Lindeboom) en celebrities (o.a. Kim Kardashian).

Als enige collageen- en elastinelamp voorzien van 4 soorten rood licht (rood, infrarood, super rood en amber rood) in het brede spectrum tussen 590 en 850 nanometer. Geen enkele soort beschadigend licht. Geen UV. Alleen goed, helend, opbouwend, celvernieuwend en verjongend licht. Resultaten bij het FreshWater Team en bij onze klanten zijn prachtig. Zie alle Quasar collageenlampen (in totaal 3 modellen) hier.

Quasar versus LightStim, NuFace en Pascaud 3 Lite

Alledrie de Quasar collageenlampen hebben:

  • 4 golflengtes van rood licht: amber/oranje-rood op een golflengte van 630 nanometer, super rood op 660 nanometer, rood op 700 nanometer en infra rood op 850 nanometer.
  • Het licht van de Quasar lampen dringen dieper door zodat de fibroblasten* meer collageen en elastine kunnen stimuleren dan met welke andere collageen- of lichttherapie lamp dan ook.
  • Quasar lampen hebben een drie tot vijf keer grotere lichtsterkte dan de andere merken. In deze video zijn ze allemaal getest en Quasar steekt met kop en schouders boven de rest uit.
  • Door de combinatie van meerdere golflengtes, een diepere penetratie en meer lichtsterkte worden met de Baby Quasar lampen betere resultaten geboekt bij behandeling van fijne lijntjes en rimpels, met een prachtige, gezonde en stralende huid als resultaat, op elke leeftijd.

Product reviews (2)

Xandra 05-11-2017 08:33

Ik heb deze jaren geleden in Amerika gekocht en ben er nog steeds hartstikke blij mee, een aanrader. Wat leuk dat ze hem nu ook in Nederland verkopen. Je huid wordt gaver, jeugdiger en gezonder. Ik leg hem weleens een tijdje weg, maar kom toch zeker 4 x per jaar voor een 8 weekse kuur terug bij mijn lampje. En mijn huid is al jaren niet meer ouder geworden, alleen maar mooier!

Ineke 05-11-2017 08:31

Wow. Wat een heerlijk gevoel. Ik zie echt verschil in de spiegel. het is een fijne behandeling waar ik iedere dag weer naar uitkijk, en het werkt. Mijn huid straalt weer. Wel goed terugvetten hoor! Deze kan de huid aanvankelijk wat droger maken. Met een goede nachtcreme heb je dit probleem niet.

4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

Gerelateerde producten