Gratis Verzenden Boven € 35
Cruelty Free
Kado bij je Bestelling
Persoonlijke Service

Over ons

Wij zijn een groep vrienden en familieleden en ons bedrijf heet FreshWater Valley.

FreshWater Valley is een een online winkel waarmee we Amerikaanse en andere internationale Thuis-Spa producten aan jou ter beschikking stellen. Eva reist vaak naar Miami en San Francisco om de nieuwste producten te testen en in te kopen. Amerikanen zijn uitstekende uitvinders van producten op het gebied van DIY Beauty, en nu kun jij ook van het nieuwste op beautygebied gebruik maken!

In het buitenland gebruikt men beautyapparaten waar je in Nederland nog voor naar de schoonheidsspecialist moet. Door een doe-het-zelf apparaat aan te schaffen bij FreshWater Valley kun je dagelijks van professionele huidverbeteringstechnologie met bijvoorbeeld micronaalden of lichttherapie, en methoden voor definitief ontharen gebruik maken zonder een fortuin uit te hoeven geven bij je schoonheidsspecialist of dermatoloog.

Het FreshWater Valley team test alle producten eerst uitgebreid zelf. Sterker nog: we gebruiken al onze producten zelf dagelijks, soms al jarenlang. Het zijn de absolute toppers op beautygebied. Wij kunnen niet meer zonder!

Bij ons geldt: als een product niet doet wat de makers beloven, denken we er niet over om het op te nemen in onze winkel. Wij willen uitsluitend tevreden klanten en werken daar hard aan. Dat begint bij producten die doen wat de makers beloven, en natuurlijk een goede klantenservice!

Wij zijn sinds Juli 2014 officieel distributeur / verkooppunt van drie prijswinnende merken: Baby Quasar (Pure Rayz tegen lijntjes en rimpels en Clear Rayz tegen acne), de VisoClean Gezichtsborstel die jubelende reviews scoort, en MeTouch voor het definitief verwijderen van ongewenst haar met IPL en Radio Frequentie.

Wij houden van onze klanten en gaan voor je door het vuur!