Gratis Verzenden Boven € 35
Cruelty Free
Kado bij je Bestelling
Persoonlijke Service

SmoothSkin

SmoothSkin Gold IPL Systeem met Huidtint Analyse

€272,00
081
5060352780055
Op voorraad (95)
1-2 dagen

Product omschrijving

Bestel nu de SmoothSkin Gold met onze unieke 90-dagen-niet-tevreden-geld-terug garantie. Dit is het Sterkste IPL Systeem voor Thuis Ontharen met Huidtint Analyse voor een veilig gebruik van een krachtige IPL behandeling.

Afhankelijk van de huidskleur stelt het apparaat bij elke individuele flits de lichtsterkte in. Onthaar je een gedeelte dat heet licht is, dan is de kracht van het IPL licht zeer sterk. Onthaar je een gedeelte dat donkerder is, dan besluit de SmoothSkin Gold voor iedere flits of het wel veilig is om een hoge lichtsterkte te gebruiken.

Wanneer de huid donkerder is, gaat het apparaat automatisch over op een lagere stand, en dat kun je zelf meteen zien aan de zijkant van het apparaat: het aantal witte lampjes geeft de lichtsterkte aan, en hoe lichter de huid, hoe meer indicatielampjes aan de zijkant, en hoe hoger de lichsterkte en dus de effectiviteit van de flits.

Dit is een groot voordeel van de SmoothSkin Gold ten opzichte van andere apparaten. Het apparaat is zo effectief als de kleur van je huid toestaat, en dat varieert per gedeelte van je huid en dus per flits. Als gevolg hiervan is dit het veiligste apparaat voor IPL ontharen, zonder risico op pigmentproblemen, en ook meteen het meest effectieve apparaat.

Product reviews (3)

Renate 18-08-2017 13:32

Ik heb destijds mijn smoothskin nog voor 349 euro gekocht. Ik had graag geweten dat de prijs omlaagg zou gaan. Maar wel heel tevreden over de werking van het apparaat: ik ben compleet glad bij mijn bikinilijn. Een luxe die ik niet dacht ooit mee te maken. nu mijn oksels nog. Ik deel het apparaat met mijn zus en dat gaat prima,

Amber 18-08-2017 13:30

Snel resultaat, en verrassen comfortabel vergeleken bij behandelingen bij de schoonheidsspecialiste. Die deden bij mij altijd veel pijn (ik heb donkere, harde haartjes van mezelf). Nu ik het thuis kan doen met de SmoothSkin Gold scheelt dat me een hoop geld, gedoe en zorgen over stoppels etc. FreshWaterValley bedankt hoor! Jullie zijn een fijne shop.

Ineke 18-08-2017 13:21

Ik was na 3 weken al de helft van mijn okselhaar kwijt en de rest volgde keurig binnen 8 weken. Dit is de snelste, veiligste en verreweg de minst pijnlijke manier van permanent ontharen. Een aanrader!

4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen

Gerelateerde producten